01.03.2019

Uratarina Tiina

Uratarina Tiina

"Olen saanut Viiconilla tehdä yhteistyötä kiinnostavien asiakkaiden parissa, yhdessä parhaiden osaajien ja välineiden kanssa. Työni ja työnkuvani ovat vuosien saatossa muuttuneet ja tulevat muuttumaan. Joka päivä opin jotakin uutta. Vieläkään ei siis ole aika sammaloitua." -Tiina

Harvaa päätöstä tehdään sattumalta, mutta sattumat voivat vauhdittaa niiden tekemistä. Usean sattuman kautta minäkin aloitin työni kirjanpitäjänä Viiconilla keväällä 2013.

Ennen Viiconille siirtymistä olin työskennellyt erilaisissa taloushallinnon tehtävissä jo 1980-luvun lopulta lähtien. Työurani on ajoittunut aikaan jolloin tekniikka on tullut mukaan kaikkiin taloushallinnon prosesseihin. Olen saanut olla mukana oppimassa ja ottamassa käyttöön niin uusia välineitä kuin myös tapoja tehdä tätä työtä tehokkaammin.

Viiconin konsepti tuottaa taloushallinnon palveluita joko asiakkailla jo käytössä olevilla taloushallinnon järjestelmillä tai vaihtoehtoisesti etsimällä ja tarjoamalla asiakkaiden tarpeita parhaiten vastaavia järjestelmiä ja palveluita. Tämä edusti uutta ajattelutapaa vuonna 2013. Olin onnekas kun pääsin jo tuolloin edelläkävijöiden matkaan.

Tilitoimistossa työskentelystä minulla oli vain vähän kokemusta ennen Viiconille tuloani. Vastaavasti asiakkaana minulla oli tilitoimistopalveluista usean vuoden kokemus.  Tuosta asiakkaan näkökulmasta olenkin pyrkinyt nykyistä työtäni tekemään, miettien miten asiakas saa sellaista palvelua, että se auttaa ja tukee häntä hänen omassa toiminnassaan. Olen saanut Viiconilla tehdä yhteistyötä kiinnostavien asiakkaiden parissa, yhdessä parhaiden osaajien ja välineiden kanssa. Haasteita ja rutiineja on riittänyt töissäni juuri sopivassa suhteessa.  Kahta samanlaista päivää ei ole ollut. Työni ja työnkuvani ovat vuosien saatossa muuttuneet ja tulevat muuttumaan. Joka päivä opin jotakin uutta.  Vieläkään ei siis ole aika sammaloitua.

Nimi:  Tiina                                                                     
Ikä: 54
Koulutus/ aiempi työkokemus: Tradenomi, KLT, yli 30 vuotta taloushallinnon parissa
Työtehtävät Viiconilla: Pääkirjanpitäjä 

Siirry "Uratarinat"-sivulle