28.01.2019

Uratarina Julia

Uratarina Julia

”Unohda kaikki mahdolliset ennakkoluulosi siitä, että taloushallinnon parissa työskentely olisi yksitoikkoista tai kirjanpitäjät olisivat tylsiä. Me Viiconilla todistamme nämä olettamukset vääriksi!” -Julia

 

Olen Julia, 23-vuotias reskontrakirjanpitäjä ja palkanlaskija. Suoritin tradenomin opintoihini kuuluvan harjoittelun Viiconilla kesällä 2017. Olin saanut Viiconista positiivisen ja nykyaikaisen kuvan. Tänne tullessani en kuitenkaan tiennyt, mitä odottaa, koska minulla ei ollut alalta aiempaa kokemusta.

Sain hyvän ohjauksen heti harjoitteluni alussa ja pääsin näkemään todellisuudessa, mitä taloushallinnon ammattilaiset tekevät. Viiconilla yllätyin siitä, että minua oikeasti kuunnellaan. Voin kertoa, millaisia työtehtäviä haluan tehdä ja mihin suuntaan haluan kehittyä. Aloitin Viiconilla reskontrakirjanpitäjänä ja nykyään toimin myös palkanlaskijana. Minusta on hienoa, että minulle annetaan mahdollisuus tehdä juuri niitä asioita, mistä olin kiinnostunut.

Viicon toimii moniohjelmaympäristössä, ja tämä on yksi ehdoton etu myös työntekijän näkökulmasta. Useiden eri taloushallintoalan ohjelmistojen käyttäminen tuo työhön haastetta ja monipuolisuutta. Viiconilla saan myös aina apua kokeneemmilta kollegoilta. Täällä on hyvä työilmapiiri ja haasteet ratkojaan yhdessä. Asiakkaita on monipuolisesti monilta eri toimialoilta, joka tuo työhön mukavaa vaihtelua.

 

Nimi: Julia
Ikä: 23
Koulutus / aiempi työkokemus: Tradenomi
Työtehtävät Viiconilla: reskontrakirjanpitäjä, palkanlaskija

Siirry "Uratarinat"-sivulle