28.01.2019

Uratarina Jani

Uratarina Jani

”Viicon on täydellinen työpaikka henkilölle, joka haluaa kehittyä urallaan ja hoitaa taloushallinnon prosessit nykyaikaisen teknologian keinoin. Täällä voi tuntea, että omalla työllä on merkitys. Työporukka on paras, jossa olen koskaan ollut.” -Jani

 

Hain Viiconille töihin, koska halusin kehittää itseäni taloushallinnon ammattilaisena. Viiconille tullessani olin  työskennellyt taloushallinnossa 4 vuotta ja halusin lisää haasteita nykyaikaisten taloushallinnan ohjelmistojen, uusien asiakkuuksien ja työtehtävien kautta.

Aloitin Viiconilla pääkirjanpitäjän roolissa syksyllä 2015. Viiconin panostus prosessien tehokkuuteen ja sähköiseen kirjanpitoon teki minuun välittömästi vaikutuksen. Työpisteelläni ei pyörinyt yhtään paperia tai mappia, vaan kaikki aineisto on sähköisessä muodossa.

Kun olin työskennellyt Viiconilla vasta kaksi kuukautta, toimitusjohtaja Niina Asujamaa tuli työpisteelleni ja sanoi "Katsottaisiinko nyt sitä raportointia ja budjetointia".  Hän muisti toiveeni työhaastattelussa näiden asioiden oppimisesta. Se, että minua oli kuunneltu aidosti ja toiveeni toteutettiin, yllätti minut todellakin positiivisesti. Täällä panostetaan työntekijän oma-aloitteisuuteen. Se tuo tunteen siitä, että omaa työtä arvostetaan.

Sain koko ajan vaativampia kokonaisuuksia hoitaakseni, joista hyvänä esimerkkinä oli uusien asiakkuuksien haltuunotto ja kaikki siihen liittyvät toimenpiteet.

Toimin pääkirjanpitäjänä noin kaksi vuotta, jonka jälkeen minulle tarjottiin paikka Tampereelle perustettavasta Viiconin toimistosta. Toimistopäällikön rooli tarjosi haastetta jo niin paljon, että moni olisi voinut kieltäytyä. Itse vastasin tarjoukseen myöntävästi.

Tampereen uusi toimisto avattiin tammikuussa 2018. Nykyinen roolini on monipuolinen sekoitus pääkirjanpidon ja vuokratalouspäällikön töistä, yhteistyöverkoston luomista ja Viiconin markkinointia. Lisäksi rekrytoin ja perehdytän uusia työntekijöitä. Osaamiseni on kehittynyt valtavasti tekemieni töiden myötä.

 

Nimi: Jani Salonen
Ikä: 30
Koulutus / aiempi työkokemus: Tradenomi / kirjanpitäjä
Työtehtävät Viiconilla: Toimistopäällikkö Viicon Tampere

Siirry "Uratarinat"-sivulle