Toiminnanohjaus

 

ERP- eli toiminnanohjausjärjestelmän valinta

ERP on johtamisen työkalu, jonka avulla voidaan hallita yrityksen kaikkia prosesseja. Johtamiseen tarvittava talousdata syntyy ERP:in kirjatuvissa tapahtumissa.  Kun ERP-järjestelmä on valittu ja otettu käyttöön oikein, se tuottaa monipuolista liiketoiminnan ohjauksessa käytettävää tietoa yrityksen kaikille työntekijöille tuotannosta johtoon.

Järjestelmän käyttöönotto

Kun ERP-järjestelmä otetaan käyttöön, olemme mukana talouden osioiden käyttöönotossa yhdessä ohjelmistotoimittajan kanssa, jos aloitamme tuottamaan yritykselle taloushallinnon palveluita.

Projektoinnissa sovitaan roolit ja huolehditaan, että käyttöönotto tehdään oikein. Tässä keskusteluyhteys taloushallinnon työkalun käyttäjän ja ohjelmistotoimittajan kanssa on tärkeä. Kun tilitoimisto, joka aloittaa järjestelmän käyttämisen, on mukana talouspuolen ja palkkahallinnon käyttöönotossa, perusasiat tulee tehtyä heti alusta lähtien oikein.

Järjestelmän käyttö

Teemme talous - ja palkkahallintoa verkon yli asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmässä tai vaihtoehtoisesti Viiconin Lemonsoft-alustalla. Olemme myös Lemonsoft-tilitoimistokumppani. Talous- ja palkkahallinnon lisäksi välitämme myös muita Lemonsoft-lisenssejä.