Reskontra

 

Reskontrapalvelumme tarkoittaa osto- ja myyntilaskujen käsittelypalveluja sekä maksuliikennepalveluja. Tarjoamme reskontrapalvelut samassa ohjelmistoympäristössä missä asiakkaan muu toiminnanohjaus toimii. Tämä tehostaa usein huomattavasti asiakkaan hallinnollista työtä ja reskontriin liittyvä tieto on sekä asiakkaan että tilitoimiston käytettävissä.

Ammattimaisen ja tarkan prosessimme vuoksi teemme laskujen tarkistukset, kirjaukset, tiliöinnit ja maksut tehokkaasti. Käyttämällä ulkoistettua, pitkälle automatisoitua palveluamme, yrityksen ei tarvitse ylläpitää omaa osaamista, ohjelmistoja ja henkilöresursseja reskontran hoitamiseen.

Ostolaskut

Sujuva reskontrapalvelu ostolaskujen osalta tarkoittaa asiakkaalle ostolaskujen sähköistämistä. Tässä ostolasku siirtyy laskuttavalta yritykseltä verkkolaskuna sähköisesti reskontraan. Tarkistamme puolestasi laskun perustiedot ja tiliöinnin. Kun tiliöinti tehdään jo tässä vaiheessa, sitä ei tarvitse tehdä enää kirjanpidossa. Tämän jälkeen lasku siirtyy sähköisesti hyväksyttäväksi ja sen jälkeen maksuun sovitulla tavalla.

Myyntilaskut

Myyntilaskujen osalta asiakas voi valita itselleen sujuvimman tavan hoitaa myyntilaskutusta ja reskontraa. Voimme hoitaa myyntilaskutuksen yrityksen puolesta eteenpäin, kun yritys kuittaa tavarat tai palvelut toimitetuiksi. Tarkistamme arvonlisäverokäsittelyn oikeellisuuden. Lasku lähtee sovitusti joko sähköisenä tai paperisena. Kun maksu saapuu pankkiin, viitesuoritukset kohdistuvat yleensä automaattisesti ja lasku maksu siirtyy kirjanpitoon. Osaamisemme kansainvälisestä kaupasta säästää asiakkaalta aikaa myyntilaskutusprosessissa. Ulkomaankaupan maksujen, verojen ja erilaisten käytäntöjen selvittämiseen ja hoitamiseen menee paljon aikaa, jos yrityksessä ei ole tähän erikoistunutta henkilöä tai kokemusta.

Hoidamme asiakkaan puolesta myös saatavien seurannan. Asiakas voi valita itselleen sopivimman tavan seurata, tehdä maksumuistutuksia ja periä saatavia. Voimme hoitaa asiakkaan puolesta koko prosessin tai osia siitä.  

Kysy lisää!