Kirjanpito

 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Meille hyvin suunniteltu kirjanpito tarkoittaa, että tuotamme yrityksellesi tilinpäätöstasoisen tuloksen joka kuukausi. Tällöin tilinpäätöksessä ei enää tule tulokseen yllätyksiä, vaan tiedät joka kuukausi, miten yritykselläsi menee. Tällöin myös tuloksen ja verotuksen suunnittelu ovat helpompia: voimme ehdottaa jo tilikauden aikana toimenpiteitä, jotka vaikuttavat verotukseen ja tuloksen muodostumiseen.

Tehokas ja automatisoitu järjestelmäratkaisu

Tehokkaan prosessin kehittäminen ja raportoinnin suunnittelu vaativat aluksi asiakasyrityksen prosesseihin ja järjestelmiin perehtymistä. Tehtävänämme on kehittää yhdessä yritykseksi kanssa järkevä ja kustannustehokas taloushallinnon ratkaisu tai käyttää optimaalisella tavalla yritykseksi omaa järjestelmää.

Raportointi alkukuusta

Meidän asiakkaamme saavat raportit mahdollisimman pian kuukauden päättymisen jälkeen. Osaksi siksi, että rakastamme prosessien automatisointia ja olemme innoissamme työstä, jolla numerot saadaan soljumaan oikeille paikoilleen mahdollisimman vaivattomasti. Osaksi kuitenkin myös siksi, että palvelemme asiakkaita, jotka tarvitsevat tiedon mahdollisimman nopeasti.  Kaikkea ei kuitenkaan voi automatisoida, joten järjestämme työt siten, että saamme tiedot toimitettua asiakkaalle sovittuna raportointipäivänä.

Osaaminen on ammattilaisissa

Edellytämme kaikilta kirjanpitäjiltämme erinomaista osaamista kirjanpito-, elinkeinovero- ja arvonlisäverolaista. Lisäksi kirjapitäjän tulee myös tuntea yhtiölainsäädäntöä ja ymmärtää sisäisen laskennan tarpeet, jonka perusteella tuotetaan talousseurannan lukuja.

Jokaisella yrityksellä on oma kirjanpitäjä, joka vastaa tästä asiakkuudesta. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä, jolloin ymmärrys puolin ja toisin synnyttää synergiaa.

Auktorisoitu tilitoimisto

Yrityksemme on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäseneksi. Jäsenyys edellyttää, että yrityksellä on vähintään yksi KLT-tason kirjanpitäjä. Toimistossamme on useita KLT-tason tutkinnon suorittaneita kirjanpitäjiä. Taloushallintoliiton jäsenyys merkitsee Viiconin asiakkaille, että palveluprosessimme, sopimukset, tietoturva ja toimintatavat on tarkastettu ja niitä valvotaan ja tarkastetaan säännöllisesti ulkopuolisen tahon toimesta. 

Kysy lisää!