Taloushallinto

 

Toimintatapamme on yrityksesi kannalta järkevä ja tehokas

Tehokkaan prosessin kehittäminen ja raportoinnin suunnittelu vaativat aluksi asiakasyrityksen prosesseihin ja järjestelmiin perehtymistä. Tehtävänämme on kehittää yhdessä yritykseksi kanssa järkevä ja kustannustehokas taloushallinnon ratkaisu, joka tuottaa myös liiketoiminnan ohjauksen kannalta oikeaa tietoa. Tehokkaassa ratkaisussa yrityksen prosesseista syntyvä data siirtyy mahdollisimman automaattisesti oikeille tileille ja laskentakohteille. Kun kirjaukset on tehty, yrityksellä on kuukausittain käytössä sovitut, oikeaa tietoa sisältävät raportit.

Jos asiakkaan käyttämä järjestelmä on tehokas, käytämme sitä, emmekä pakota yritystäsi hankkimaan uusia ohjelmistoja tai ottamaan käyttöön meidän ohjelmiamme. Sen sijaan autamme näkemään, miten voit käyttää ohjelmistoja hyväksesi mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Meille uuteen järjestelmään perehtyminen on luonnollinen osa palvelua. Olemme ylpeitä laajasta ohjelmisto-osaamisestamme. Yrityksemme asiantuntijoilla on erittäin laaja ERP-osaaminen, mikä erottaa meidät useista muista alan toimijoista.

Meidän asiakkaamme saavat raportit mahdollisimman pian kuukauden päättymisen jälkeen. Osaksi siksi, että rakastamme prosessien automatisointia ja olemme innoissamme työstä, jolla numerot saadaan soljumaan oikeille paikoilleen mahdollisimman vaivattomasti. Osaksi kuitenkin myös siksi, että palvelemme asiakkaita, jotka tarvitsevat tiedon mahdollisimman nopeasti.  Kaikkea ei kuitenkaan voi automatisoida, joten järjestämme työt siten, että saamme tiedot toimitettua asiakkaalle sovittuna raportointipäivänä.