Microsoft Dynamics NAV

 

Asiantuntija-apua NetSuitella ja Microsoft Dynamics Navilla tehtävään taloushallintoon Viiconin tilitoimistoissa Vaasassa ja Tampereella

Kun yritys kasvaa ja liiketoiminta laajenee, syntyy usein tarve myös päivittää liiketoiminnanohjauksen käytössä olevat ohjelmistotyökalut. Kasvuvaiheessa liiketoimintaa tukevan tuotannonohjausohjelman ja tehokkaan taloushallintoprosessin roolit korostuvat. Viicon on tilitoimisto, jolla on kokemusta useista eri kasvuyrityksille soveltuvista ohjelmistoista, sekä niiden talouden käyttöönotoista.

Kun taloushallinto on ulkoistettu tai ulkoistusta harkitaan ohjelmistovaihdon yhteydessä, tilitoimisto kannattaa ottaa mukaan projektiin jo hyvissä ajoin käyttöönottovaiheessa. Silloin projektissa on mukana käytännön kokemusta kirjanpidon ja muiden taloushallinnon prosessien suunnittelusta ja organisoimisesta.

Ulkoistettu kumppani toimii asiakkaan omissa järjestelmissä

Viicon on kasvuvaiheessa olevien ja kansainvälistymistä tavoittelevien yritysten kokenut luottopakki. Toimimme taloushallinnon ulkoistettuna kumppanina asiakasyritysten omissa ERP-ohjelmistoissa, esimerkiksi Microsoft Dynamics Nav- ja NetSuite -järjestelemissä.  Otamme haltuun kokonaisvaltaisesti näissä järjestelmissä olevat työkalut, jotka linkittyvät taloushallintoon. Näitä voivat olla esimerkiksi laskutus, myyntireskontra, ostolaskujen käsittely ja kirjanpito.

Taloushallinnon automatisointi helpottaa lukujen ajantasaista seurantaa

Järjestelmäosaamisemme avulla kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme valmiita, juuri heidän raameihinsa sopivia ratkaisuja. Meillä on uudenlaista osaamista, jota tarvitaan kasvu- ja kansainvälistymisvaiheessa tai vaikka kansainväliseen konsernirakenteeseen implementoinnissa.

Asiakkaamme ovat oman alansa ammattilaisia ja ymmärtävät hyvin taloushallinnon tärkeän roolin myös johdon apuvälineenä. Meidän tehtävänämme on tuottaa lisäarvoa tarjoamalla oikeanlaisia ratkaisuja taloushallinnon automaation ja käytännön osaamisemme avulla.

Jokainen kasvua ja tulosta tavoitteleva yritys haluaa taakseen vakaan ja luotettavan kumppanin, joka tarttuu tehtäviin ratkaisukeskeisesti ja tekee sovitussa aikataulussa sovitut palvelut ja vähän enemmänkin. Meillä on kokemusta ja halua olla juuri se kumppani, joka näkee asiakkaan edun ja osaa ehdottaa oikeita ratkaisuja.

Johdon raportointi suunnitellaan vastaamaan asiakasyrityksen todellisia tarpeita.  Tuotamme olennaisen tiedon säännöllisesti raportteihin niin toimitus- tai talousjohtajalle kuin koko johtoryhmälle tai sijoittajille. Takaamme ajantasaisen toiminnan ja asiantuntijapalvelut myös lomien aikana.

Taloushallinnon kumppani ja tilitoimisto palvelee kilometrienkin päästä

Jotta kokonaisuus ja johtaminen pysyy hallinnassa, johto tarvitsee luotettavia kumppaneita. Vaasa Viiconin toimistot Vaasassa ja Tampereella palvelevat yrityksiä koko Suomen alueella ulkoistettuna taloushallinnon kumppanina esimerkiksi Microsoft Nav- ja NetSuite -ympäristöissä. Takaamme sen, että osaamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Viicon - Tilitoimisto ja taloushallinnon kumppani Vaasa

Niina Asujamaa
niina.asujamaa@rantalainen.fi
+358 50 587 4950

Viicon - Tilitoimisto ja taloushallinnon kumppani Tampere

Jani Salonen
jani.salonen@rantalainen.fi
+358 40 847 5587