Mepco

 

Tilitoimisto ja Mepco HRM -palkanlaskentajärjestelmä

Palkanlaskentapalvelun ulkoistaminen voi tulla eteen erilaisissa tilanteissa. Näitä voivat olla esimerkiksi erilaiset muutokset organisaatiossa, yrityksen kasvu tai uusien järjestelmien käyttöönotto. Tilitoimistoa vaihtaessa yritys haluaa pitkäaikaisen kumppanin, joka ottaa palkanlaskennan vastuulleen kokonaisvaltaisesti, kommunikoi selkeästi ja säännöllisesti sekä tuottaa virheetöntä jälkeä.

Kun palkanlaskenta vie liikaa aikaa muilta HR-asioilta, ulkoisen palkanlaskijan hankkiminen on järkevä päätös. Palkanlaskenta on selkeä kokonaisuus, jonka ulkoistaminen on sujuvasti hoidettavissa.

Viicon hallitsee palkanlaskennan Mepcolla

Samoin kuin taloushallinnon, myös palkanlaskennan voimme tehdä millä tahansa järjestelmällä mikä asiakasyrityksellämme on käytössä. Palkanlaskentaan hyvä työkalu on mm. Mepco, johon on mahdollista liittää myös HRM:n toiminnallisuuksia sekä työajankirjausjärjestelmiä.

Voimme tarjota asiakkaillemme palkanlaskentaa joko omalla Mepco -alustallamme tai asiakkaan Mepco-alustalla. Mepcosta saadaan myös liittymät useisiin eri kirjanpidon järjestelmiin, joten tietojen siirto kirjanpitoon sujuu vaivattomasti.

Palkanlaskenta on prosessi, jossa sekä yrityksellä että ulkoistetulla kumppanilla on molemmilla tärkeä rooli. Kun prosessi suunnitellaan huolella ja sovitaan yksityiskohtainen vastuunjako aikatauluineen, palkanlaskenta hoituu ajantasaisesti ja virheettömästi. Viiconilla jokaisella asiakasyrityksellä on oma, nimetty palkanlaskija sekä varahenkilö erityistilanteiden varalle. Olemme tavoitettavissa ja annamme mielellämme myös vinkkejä hyvistä käytännöistä, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ja tehostavat palkanlaskennan prosessia.

Palkanlaskija, joka osaa vastata kysymyksiin ja on tavoitettavissa

Palkanlaskenta ei lepää yrityksessämme yksillä harteilla, vaan meillä palvelee useita asiantuntijoita.  Myös loma-aikoina on aina joku tavoitettavissa, ja asiantuntijamme osaavat vastata haastavimpiinkin kysymyksiin.

Tarvitsetteko joukkueeseenne luotettavan kumppanin, joka hoitaa palkanlaskennan ajallaan ja huomaamattomasti? Viiconin palkkatiimi on valmis auttamaan!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, mikä olisi teidän yrityksellenne järkevin ratkaisu!

Viicon - Tilitoimisto ja taloushallinnon kumppani Vaasa

Niina Asujamaa
niina.asujamaa@rantalainen.fi
+358 50 587 4950

Viicon - Tilitoimisto ja taloushallinnon kumppani Tampere

Jani Salonen
jani.salonen@rantalainen.fi
+358 40 847 5587