Lemonsoft

 

Lemonsoft asiakaspalvelua taloushallinnon kumppanilta

Kun kaipaatte ulkoistettua taloushallinnon kumppania, joka hoitaa haluamanne talouden prosessit täsmällisesti ja tehokkaasti Lemonsoft-ohjelmiston avulla, olkaa yhteydessä Viiconiin.

Lemonsoft on helppokäyttöinen kokonaistoiminnanohjausohjelmisto, jossa on riittävät työkalut juuri Pk-yritysten liiketoiminnan ohjaukseen ja talous- ja palkkahallintoon. Lemonsoftin valitsevat usein tuotannollista toimintaa harjoittavat yritykset, jotka ovat erilaisissa muutos- tai kasvuvaiheissa.  Viiconilla Vaasassa ja Tampereella on vuosien mittainen läheinen yhteistyösuhde Lemonsoftin kanssa, jonka myötä meistä on tullut ohjelmiston rautainen osaaja.

Kun yrityksen johdon aika ei riitä rutiiniasioiden huolelliseen hoitamiseen, Viicon toimii kumppanina, joka ottaa talouden prosessit haltuun luotettavasti.  Autamme Lemonsoft -ohjelmiston käyttöönotossa, ohjaamme raporttien tulkinnassa ja vinkkaamme taloushallintoon liittyvistä hyväksi havaituista käytänteistä.  Toimimme asiakkaidemme kokonaisvaltaisena ja ratkaisukeskeisenä taloushallinnon tukena. Tarjoamme myös ulkoistuspalveluita tiettyjen osa-alueiden hoitamiseen.

Lemonsoft -ohjelmiston käyttöönotto

Otamme haltuun Lemonsoft -ohjelmiston käyttöönoton aikataulun mukaisesti ja hallitusti. Kokemuksemme nopeuttaa valintojen tekemisessä ja asioiden etenemisessä. Osaamme tarjota asiakkaillemme vain niitä palveluita, mistä katsomme olevan heille aidosti rahanarvoista hyötyä.

Kysy lisää siitä, miten voimme auttaa!

Viicon - Tilitoimisto ja taloushallinnon kumppani Vaasa

Niina Asujamaa
niina.asujamaa@rantalainen.fi
+358 50 587 4950

Viicon - Tilitoimisto ja taloushallinnon kumppani Tampere

Jani Salonen
jani.salonen@rantalainen.fi
+358 40 847 5587