HeTi-Tilit Oy

HeTi-Tilit Oy palvelee pien- ja mikroyrityksiä Viicon-konsernissa

HeTi-Tilit Oy on auktorisoitu tilitoimisto, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluiden lisäksi verosuunnittelu- ja neuvontapalvelut. HeTi-Tilit siirtyi Vaasa Viiconin omistukseen 31.12.2019 ja on osa Viicon-konsernia.

HeTi-Tilit toimii omana yksikkönään Vaasan keskustassa. Viicon-konsernin vankalla taustatuella se on mukana jatkuvassa kehitystyössä, joka takaa työntekijöilleen mahdollisuuden olla mukana taloushallinnon kärkijoukoissa. Asiakkailleen se lupaa nykyaikaiset ja tehokkaat menetelmät taloushallinnon vaivattomaan hoitamiseen yrityksen koosta riippumatta.   

HeTi-Tilit Oy:n lähes kymmenhenkisellä henkilökunnalla on useiden vuosien kokemus pien- ja mikroyritysten talousasioiden hoitamisesta. Palvelut voivat olla taloushallinnon säännöllisiä palveluita, tukea yrityksen arkeen tai taloushallinnon asiantuntemusta yrityksen erilaisiin muutostilanteisiin sekä konsultointia vaativiin hankkeisiin. Erityisosaamista löytyy mm. Netvisor-ohjelmiston käytöstä sekä pienyritysten verosuunnittelusta.

Asiakasyrityksille tarjotaan ratkaisuja, jotka on optimoitu juuri heitä varten. Konseptoitu, ammattilaisten hoitama talouden palveluratkaisu vapauttaa asiakasyrityksen resurssit oman liiketoiminnan kehittämiseen.

HeTi-Tilit Oy on yhdessä Viiconin kanssa yrittäjän ja kaiken kokoisten yritysten tukena, ja ennen kaikkea - kasvussa mukana.

Lue lisää ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot: https://www.viicon.fi/yhteystiedot

HeTi-Tilit kotisivut: https://www.hetitilit.fi/

Faktaa:

HeTi-Tilit Oy

- Perustettu vuonna 2008
- Siirtyi osaksi Viicon-konsernia vuoden 2019 lopussa
- Toimii pien- ja mikroyritysten taloushallinnon kumppanina
- Palvelut: Kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut sekä verosuunnittelu- ja neuvontapalvelut       
- Toimisto sijaitsee Vaasan keskustassa ja työllistää 8 henkilöä