28.01.2019

Viicon työnantajana

Viicon työnantajana

Myyntineuvotteluissa kuulee usein asiakkailta, että tilitoimistossa yhteyshenkilö vaihtuu vähän väliä. Palveluliiketoiminnassa palvelut usein henkilöityvät siihen vastuuhenkilöön, joka hoitaa palveluja. Ja jos yhteistyö sujuu hyvin, yhteishenkilön vaihtuminen harmittaa. Myös työnantajalle työntekijän menetys aiheuttaa tuskaa ja päänvaivaa, koska työt on jaettava jotenkin ja lisäksi vaihdos on pyrittävä hoitamaan niin että asiakkaalle aiheutuisi mahdollisimman vähän harmia. Lisäksi jokaisen asiantuntijan lähtö toiselle työnantajalle on meille myös taloudellinen menetys, koska olemme panostaneet lähtijän perehdyttämiseen ja kouluttamiseen.

Meillä Viiconilla tärkein voimavara ovat hyvät, ammattitaitoiset työntekijät. Itse koen lähes aina henkilökohtaisena epäonnistumisena sen, jos meiltä joku lähtee toisen työnantajan palvelukseen. Jokainen viiconilainen, joka meiltä lähtee, jättää jäljen sydämeeni.

Millainen Viicon sitten on työpaikkana? Helppoa meillä ei aina ole, sitä on turha kiistää. Olemme kasvava yritys, eivätkä resurssit koskaan kasva työmäärän kanssa samassa suhteessa. Uusien asiakkaiden aloitukset ovat usein haasteellisia ja aikaa vieviä, ja silloin vaaditaan joustoa ja venymistä. Monet asiakkaistamme ovat myös suurempia kuin tilitoimistoissa keskimäärin, mistä johtuen raportointiaikataulut ovat useilla asiakkailla todella tiukat.

Sen voin kuitenkin luvata, että tylsää meillä ei ole: asiakkaat ovat mielenkiintoisia ja mukavia, ja työtehtävät monipuolisia. Käytämme työssämme useita eri taloushallinnon ohjelmistoja, ja asiakkaille raportoidaan myös monipuolisesti eri raportointitapoja käyttäen. Uutta teknologiaa otamme käyttöön etulinjassa, mikä varmistaa sen, että pystymme tarjoamaan palvelut kustannustehokkaaseen hintaan ja asiantuntijoidemme ammattitaito on korkealla tasolla.

Olemme lisäksi sen kokoinen työnantaja, että voimme tarjota jokaiselle juuri sen tyyppisiä työtehtäviä mitkä kutakin kiinnostavat. Meillä on mahdollista keskittyä kirjanpito-, palkkahallinto- ja reskontrapalvelujen lisäksi vaativampiin talouskonsultoinnin tehtäviin ja erikoisosaamista vaativiin asiantuntijatehtäviin. Jokaisen on mahdollista kehittää omaa osaamista ja edetä meillä Viiconilla vaativampiin tehtäviin omien toiveiden ja kykyjen mukaan.

Meillä henkilökunta harrastaa monin tavoin Viiconin tarjoamilla tyky-seteleillä. Työstä tai liikunnasta johtuvia lihasjumeja käy kuukausittain hieroja pehmittämässä. Muutaman kerran vuodessa toteamme, että työpäivän aikainen yhdessäolo ei riitä ja pidämme illanviettoja esimerkiksi kokkauksen ja muiden kokemusten ja elämysten merkeissä. Vaativa työ vaatii myös kouluttautumista ja sen vuoksi jokainen henkilö on keskimäärin 3päivää vuodesta opiskelemassa uutta.

Henkilökuntamme valitsemia arvoja ovat asiakaslähtöisyys, yhteistyö ja jatkuva kehittyminen. Työnantajalle tärkein arvo on viihtyvät, ammattitaitoiset työntekijät. Jokainen viiconilainen on meille tärkeä.

 

Me haluamme sinut mukaan huipputiimiimme, laita hakemus sisään, jos ylläoleva yhtään kolahti. Ollaan yhdessä asiantuntijoita!

Niina Asujamaa
niina.asujamaa@viicon.fi
050 587 4950

Siirry "Blogi"-sivulle