Asiakastarinat

24.06.2020
AMPNER OY

Vahvassa kasvussa oleva Ampner Oy päätti tehostaa taloushallinnon rutiineja ja tiivistää yhteistyötään Viiconin kanssa. Ampnerin yhteistyökumppaniksi Viiconilta valikoitui Tomas Manderbacka, joka alkoi hoitaa yrityksen talouspäällikön tehtäviä.
Lue lisää

19.06.2019
CORPORATE SPIRIT OY

Laura Santasalo on käyttänyt Viiconin talouspäällikköpalvelua jo usean vuoden ajan. Viiconin tarjoamaan talouspäällikköpalveluun sisältyy säännöllinen budjettiseuranta ja johdon raportointi.
Lue lisää

08.02.2019
Cajo Technologies

Cajo Technologiesin kasvuvauhti on ollut viime vuosina huimaa. Kun yritys alkoi valmistelemaan isoa kasvua, se alkoi kehittämään tietoisesti infraa ja laajempaa toiminnanohjausjärjestelmää. Yhtenä erityisen tärkeänä osana koko palettia oli talousfunktio, johon Cajo Technologies sai apua Vaasa Viiconilta.
Lue lisää

31.01.2019
Unique Companies

Unique Companies aloitti yhteistyön Viiconin kanssa tilanteessa, jossa taloushallinnon kumppanille oli todellinen tarve. Osa konsernin yrityksistä oli ottamassa käyttöön uutta toiminnanohjausjärjestelmää Microsoft Dynamics Navia. Käyttöönoton yhteydessä kävi ilmi, että he tarvitsevat taloushallinnon kumppanin, jolla on jo entuudestaan kokemusta taloushallinnosta Dynamics NAV -ohjelmaympäristöstä.
Lue lisää

30.01.2019
Databros Oy

Kun ajatus yrityksen kasvattamisesta alkoi muuttua teoiksi, Databrosin toimitusjohtaja Harri Vuolle otti yhteyttä Vaasa Viiconiin. Databros tarvitsi kasvuvaiheessa päätöksentekoa varten tarkkaa, relevanttia ja ajankohtaista taloustietoa, jota voitaisiin raportoida tehokkaasti myös jatkossa.
Lue lisää

28.01.2019
Prima Pet Premium Oy

Prima Pet Premiumin operatiivinen johtaja Timo Pärssinen oli syksyllä 2018 tilanteessa, jossa hän tarvitsi kiireellisesti talousjohtajaa. Yritys oli palkkaamassa omaa talousjohtajaa, mutta tarvitsi siirtymävaiheeseen henkilön, joka kykenisi ottamaan yrityksen taloushallinnon haltuun nopeassa aikataulussa.
Lue lisää