19.06.2019

Viicon vahvistaa talouspäällikköpalveluitaan

Viicon vahvistaa talouspäällikköpalveluitaan

Kuvassa vasemmalta: Virva Salonen, Jani Salonen, Arto Pollari ja Niina Asujamaa

Viicon vahvistaa rooliaan talouspäällikköpalveluissa vakituisilla henkilöillä, joilta löytyy vahvaa osaamista ja kokemusta mm. sisäisestä laskennasta, budjetoinnista, yritysjärjestelyistä, osakeyhtiöiden rahoitusjärjestelyistä ja verosuunnittelusta.

Asiakas voi sopia säännöllisestä talouspäällikköpalvelusta esim. johdon raportointia tai budjetin seurantaa varten. Erityisesti kasvuvaiheessa olevan yrityksen johto tarvitsee numeerisia tavoitteita liiketoiminnan ohjauksen tueksi. Hyvin laaditut budjetit toimivat tällöin erinomaisena tavoitteena, jota seuraamalla kaikki osapuolet pysyvät ajan tasalla ja osaavat toimia oikeaan suuntaan. Budjetin avulla voidaan tehdä myös esim. kassavirtaennusteita, joita voidaan hyödyntää mm. rahoitusneuvotteluissa.

Palveluita voi tilata myös joustavasti ja satunnaisesti oman tarpeen mukaan. Talouspäällikön palvelut voivat liittyä myös pitkän aikavälin tulos-, tase- ja kassavirtaennusteiden laatimiseen, investointien suunnitteluun ja vertailuun, verosuunnitteluun, rahoitussuunnitteluun ja erilaisten yhtiöoikeudellisten palveluiden tuottamiseen. Taloushallintoon liittyvien asioiden sparraus voi olla säännöllistä tai tarpeen mukaan tilattavissa.

Talouspäällikköpalveluiden hankkiminen Viiconilta ei edellytä aiempaa asiakkuutta Viiconin kanssa.

Ota yhteyttä!

Talouspäällikön ajankohtaiset neuvot voivat tuottaa yritykselle merkittävää taloudellista hyötyä ja tuovat ryhtiä yrityksen talouden ohjaukseen. Lisäksi talouspäällikkö voi olla mukana vertailemassa eri vaihtoehtoja ja tukee päätöksenteossa erilaisissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

Roolimme talouspäällikköpalveluissa vahvistuu kahdella vakituisella henkilöllä. Hyödynnä näiden asiantuntijoiden osaaminen yrityksesi eduksi ja sovi tapaaminen!

Niina Asujamaa   
+358 50 587 4950                            
niina.asujamaa@viicon.fi 

Virva Salonen
+358 40 5218 778
virva.salonen@viicon.fi 

Jani Salonen
+358 40 847 5587
jani.salonen@viicon.fi

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle