14.05.2019

Viicon Tampere kasvaa

Viicon Tampere kasvaa

Viicon Tampere Taloushallintoliiton jäseneksi 

Taloushallintoliitto on myöntänyt myös Tampereen toimistollemme Taloushallintoliiton jäsenyyden, jonka myötä myös Tampereen toimistollamme on oikeus käyttää ”Auktorisoitu tilitoimisto” -nimitystä.

Mitä auktorisoidulta tilitoimistolta edellytetään?

Auktorisointi edellyttää, että toiminta on tiukasti lain mukaista ja että uudet säännökset huomioidaan hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa. Lisäksi sen toimintatavat, järjestelmät ja taloudellinen tila on tarkastettu. Henkilöstön osalta huomioidaan, että se on koulutettua ja osaamista pidetään yllä (KLT-tutkinto). Lisäksi tarkastuslautakunta valvoo toimintaa säännöllisesti ja puuttuu mahdollisiin ongelmiin.

Palvelu on turvattu kirjallisella sopimuksella sekä vastuuvakuutuksella

Auktorisointi takaa asiakkaillemme ja sidosryhmille takuun siitä, että noudatamme palveluissamme alalla yleisesti hyväksyttyjä toimintatapoja ja laatustandardeja.

Uudet tilat ja uutta henkilökuntaa

Henkilökuntamme määrä Tampereella on kasvanut vuoden aikana kahdesta työntekijästä viiteen. Tästä syystä tarvitsimme lisää tilaa ja muutimme uusiin, isompiin tiloihin Tampereen Finlaysonin alueella. Uusi toimisto löytyy samasta osoitteesta kuin entinenkin, pari kerrosta ylempää. 

Tampereen toimistopäällikkö Jani Salosen tavoittaa numerosta:
+358 40 847 5587 ja sähköpostiosoitteesta jani.salonen@viicon.fi

Terveisin,
Niina Asujamaa

Kuvassa Tampereen toimiston väki:  Noora, Heidi, Jani, Miika ja Laura

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle