25.08.2020

Vahva kasvu vaatii uusia tekijöitä — Viicon käynnisti syksyn rekrytointikampanjalla

Vahva kasvu vaatii uusia tekijöitä — Viicon käynnisti syksyn rekrytointikampanjalla

Viicon vahvistaa joukkojaan ja rekrytoi työntekijöitä neljään työtehtävään Vaasaan, Tampereelle ja Jurvaan. Jurvaan haetaan taloushallinnon asiantuntijaa ja Vaasaan ja/tai Tampereelle puolestaan palkkahallinnon asiantuntijoita ja pääkirjanpitäjää. Haku on käynnistetty 19.8.2020 ja hakuaika päättyy 30.8.2020.

Viicon on hyvinvoiva kymmenvuotias taloushallinnon asiantuntija, joka on kasvanut alansa kärkiosaajiin. Se on heittäytynyt rohkeasti uuden teknologian äärelle voidakseen tarjota asiakkailleen nykyteknologian tuomia hyötyjä. (Lue lisää täältä) 

Viicon on laajentanut toimintaansa viime vuosien ajan rekrytoimalla uusia työntekijöitä tasaiseen tahtiin. Yrityksen henkilöstön määrä on kasvanut 8:lla henkilöllä viimeisen 3 vuoden aikana. Kasvua on haettu myös yritysostoilla: vuoden 2019 lopussa Viicon osti Heti-Tilit Oy:n koko osakekannan. (Lue lisää täältä.)
Vaikka yrityksen nimi viittaa Vaasaan, sen asiakaskuntaa on eri puolilla Suomea: pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Yritys tarjoaa henkilökunnalleen mahdollisuuden omatoimiseen työskentelyyn ja laajan asiantuntijajoukon tuen. Henkilökuntaa rohkaistaan ja tuetaan sekä omassa urakehityksessä että kokonaisvaltaisen osaamisen kehittymisessä.  

Kiinnostuitko? Hieno juttu, lue lisää avoimista työpaikoistamme ja laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin täällä 
Tutustu uratarinoihimme täällä 
Tutustu palveluihimme täällä 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle