14.01.2020

VAASA VIICON OY ON OSTANUT HETI-TILIT OY:N OSAKEKANNAN

VAASA VIICON OY ON OSTANUT HETI-TILIT OY:N OSAKEKANNAN

Vaasa VIICON Oy on 31.12.2019 ostanut HeTi-Tilit Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa vahvistaa Viiconin asemaa pien- ja mikroyritysten talous- ja palkkahallinnon kumppanina Pohjanmaalla. Myyjät Heli Vuorenmaa ja Timo Alavuotunki jatkavat yhtiön palveluksessa.

HeTi-Tilit Oy on Vaasassa toimiva auktorisoitu tilitoimisto, joka työllistää kahdeksan taloushallinnon ammattilaista. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluu kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelujen lisäksi verosuunnittelu- ja neuvontapalveluja. Yhtiön liikevaihto v. 2019 oli 760.000 euroa ja yhtiö työllistää 8 talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaa.

Yrityskauppa vahvistaa Viiconin asemaa ja palveluvalikoimaa pien- ja mikroyrityssektorilla. Viiconin toimitusjohtajan Niina Asujamaan mukaan HeTi-Tileissä Viiconia kiinnosti erityisesti osaava henkilöstö, hyvä asiakaskunta sekä yhteinen arvomaailma, jossa laadukas asiakaspalvelu ja henkilöstöjohtaminen ovat keskiössä.

”Tämä yhteistyö tuo turvaa sekä asiakkaillemme että henkilöstölle”, sanoo HeTi-Tilit Oy:n toimitusjohtaja Heli Vuorenmaa. ”Tilitoimistoalan työmenetelmät kehittyvät valtavaa vauhtia teknologian kehittymisen myötä. Viiconin kehityslähtöinen strategia mahdollistaa sen, että meidän osaajamme pääsevät hyödyntämään osaamistaan laaja-alaisesti ja kehittämään sitä edelleen. Isommassa kokonaisuudessa on myös paremmat mahdollisuudet toteuttaa markkinoiden edellyttämiä kehitystoimia, mikä taas mahdollistaa kustannustehokkaat ja laadukkaat palvelut asiakkaillemme tulevaisuudessakin”.

Heli Vuorenmaa jatkaa edelleen HeTi-Tilit Oy:n toimitusjohtajana ja Timo Alavuotunki työntekijänä sekä hallituksen jäsenenä. ”On hienoa saada Viicon-konserniin Helin ja Timon kaltaiset pitkän linjan ammattilaiset ja lisää osaavaa henkilöstöä”, sanoo Asujamaa. HeTi-Tilit myös jatkaa toistaiseksi nykyisissä toimitiloissa Vaasan keskustassa.

Vaasa VIICON Oy on v. 2009 perustettu auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa laaja-alaisia talous- ja palkkahallinnon palveluja pienille ja keskisuurille yrityksille. Yhtiön omistavat vaasalaiset Ulla Laalo (hall. pj) ja Niina Asujamaa (tj). Viicon on laajentunut yrityskaupoilla aikaisemminkin: v. 2014 Viiconin tytäryhtiö Viitili Oy osti Jurvasta Tilikeskus Ilpo Alamäki Oy:n liiketoiminnan, ja tämän kaupan myötä viisi työntekijää siirtyi Viicon-konsernin palvelukseen. V. 2018 Viicon perusti toimiston myös Tampereelle, jossa työskentelee nyt kuusi työntekijää. Yhteensä Viicon -konserni työllistää kaupan jälkeen 48 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista. Palvelustrategiassaan Viicon keskittyy jatkossakin vahvasti prosessien sähköistämisen sekä lisäarvoa tuottavien palvelujen tarjoamiseen asiakkaille.

Lisätietoja:

Niina Asujamaa, tj Vaasa VIICON Oy, puh. 050 587 4 950, niina.asujamaa@viicon.fi
Heli Vuorenmaa, tj HeTi-Tilit Oy, puh. 040 515 2229, heli.vuorenmaa@hetitilit.fi

Faktaa:

Vaasa VIICON Oy:             

-Vaasa VIICON OY on v. 2009 perustettu auktorisoitu tilitoimisto, joka tekee talous- ja palkkahallinnon palveluja pk-sektorin yrityksille yrityksen omassa toiminnanohjausohjelmistossa.
- Peruspalvelujen lisäksi Viicon tarjoaa yrityksille myös talouspäällikköpalveluja, yhtiöoikeudellisia palveluja sekä veroneuvonta- ja suunnittelupalveluja.
- Viiconin on Lemonsoft -tilitoimistokumppani ja tarjoaa asiakasyrityksille myös Lemonsoft -ohjelmiston käyttöönottopalveluja.
- Konsernin liikevaihto v. 2019 oli n. 2,7 M € ja tilikauden lopussa henkilöämäärä oli 40 työntekijää
- Toimipisteet ovat  Vaasassa, Tampereella ja Jurvassa. 
- Viiconin asiakkaista valtaosa toimii teknologiateollisuudessa, projektiliiketoiminnassa tai palveluliiketoiminnassa.
- Asiakkaita on ympäri Suomea mm. Helsingissä, Oulussa, Mikkelissä ja Turussa.

HeTi-Tilit Oy:

- Heti-Tilit Oy on v. 2008 perustettu auktorisoitu tilitoimisto.
- Palvelut: taloushallinto, palkanlaskenta, yhtiöoikeudelliset palvelut sekä veroneuvontapalvelut
- Kotipizzayrittäjät ovat merkittävä asiakasryhmä
- Liikevaihto n. 0,76 M €, tilikauden lopussa 8 työntekijää

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle