Ajankohtaista

17.06.2021
Sähköpostiosoitteemme ovat muuttuneet 1.6.2021 alkaen

Viicon.fi -muotoiset sähköpostiosoitteemme ovat muuttuneet 1.6.2021 alkaen. Uudet sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@rantalainen.fi
Lue lisää

12.01.2021
Vaasa Viicon houkutteli ostajia yrityskaupoille Pohjanmaalle

Vaasa Viiconin tuore yrityskauppa on yksi konkreettinen osoitus siitä, että Pohjanmaan ja Vaasan seudun vahva talouskasvu houkuttelee alueelle lisää elinvoimaisia yrityksiä. Viiconin ja tilitoimistokonserni Rantalaisen yhdistymiseen vaikutti molempien osaaminen vaativassa taloushallinnossa sekä yhteiset intressit kehityksen ja digitaalisten palveluiden suhteen. Lopullisen päätöksen sinetöi kuitenkin arvot, joista molemmat yritykset haluavat pitää kiinni.
Lue lisää

12.01.2021
Viicon ja Rantalainen yhdistivät osaamisensa

Taloushallintopalveluita tarjoava Vaasa Viicon Oy ja sen tytäryhtiöt Viitili Oy, Viicon Group Oy ja HeTi-Tilit Oy yhdistivät tilitoimistoliiketoimintansa tilitoimistokonserni Rantalaisen kanssa. Yhdistyminen tapahtui 4.1.2021.
Lue lisää

22.09.2020
Talouspäällikkö kasvuyrityksen tarpeisiin

Viicon on vahvistanut osaamistaan uudella talouspäälliköllä. Rautaisen panoksen yrityksen talouspäällikköjen joukkoon tuo Katariina Vikman, jolla on monipuolista kokemusta teollisuuden Pk-yrityksen palkkahallinnosta ja taloushallinnon hoitamisesta. Vikman on ollut mukana myös teollisuusyrityksen kasvuprosessissa, jossa yritys laajensi toimintojaan ulkomaille ja kasvatti omaa toimintaansa myös Suomessa.
Lue lisää

25.08.2020
Vahva kasvu vaatii uusia tekijöitä — Viicon käynnisti syksyn rekrytointikampanjalla

Viicon vahvistaa joukkojaan ja rekrytoi työntekijöitä neljään työtehtävään Vaasaan, Tampereelle ja Jurvaan.
Lue lisää

24.06.2020
AMPNER OY

Vahvassa kasvussa oleva Ampner Oy päätti tehostaa taloushallinnon rutiineja ja tiivistää yhteistyötään Viiconin kanssa. Ampnerin yhteistyökumppaniksi Viiconilta valikoitui Tomas Manderbacka, joka alkoi hoitaa yrityksen talouspäällikön tehtäviä.
Lue lisää

03.04.2020
Palkkahallinnon ja HR:n ammattilainen toimii yritysjohdon ja esimiesten tukena

Piia Halmesmäki on HR-asiantuntija, joka toimii myös Mepco-palkanlaskentaohjelman pääkäyttäjänä.  Hän kumoaa välittömästi stereotypiat hiljaisista ja omissa oloissaan viihtyvistä tilitoimistotyöntekijöistä kertomalla innoissaan työnsä hyvistä puolista.
Lue lisää

27.03.2020
TYÖKALUJA KASSAVIRRAN TURVAAMISEEN

Koronaviruksen aiheuttamat poikkeukselliset ajat vaikuttavat tavalla tai toisella lähes kaikkien alojen yrityksiin. Vakuutusyhtiöt, verohallinto, Business Finland ja ammattiliitot ovat kukin tahoillaan kehittäneet tapoja, miten tulla vastaan tässä kaikkia yrityksiä koskettavassa vaikeassa tilanteessa. Viiconin asiantuntijat ovat koostaneet niistä yhteenvedon.
Lue lisää

14.01.2020
VAASA VIICON OY ON OSTANUT HETI-TILIT OY:N OSAKEKANNAN

Vaasa VIICON Oy on 31.12.2019 ostanut HeTi-Tilit Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa vahvistaa Viiconin asemaa pien- ja mikroyritysten talous- ja palkkahallinnon kumppanina Pohjanmaalla.
Lue lisää

16.12.2019
Työaikalaki uudistuu 1.1.2020

Uusi työaikalaki astuu voimaan vuoden 2020 alusta korvaamaan nykyisen työaikalain vuodelta 1996. Siinä tulee monia uudistuksia, joiden myötä laki sopii paremmin nykyiseen liikkuvaan ja paikasta riippumattomaan työhön. Uusi laki tuo joustoja myös työajasta sopimiseen seuraavilla eri tavoilla:
Lue lisää