Rekrytointi

Kokeneiden asiantuntijoidemme tuki ja ohjaus, sinun halusi oppia ja kehittyä sekä myönteinen latauksesi ja tuoreet ajatuksesi – Kuulostaa loistavalta kokonaisuudelta! Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi Viiconin tarinaa ja laita avoin hakemus osoitteeseen rekry@viicon.fi.

Juuri nyt haemme Tampereen Viiconille taloushallinnon asiantuntijaa. Haluatko uusia ja mielenkiintoisia haasteita sähköisen taloushallinnon parissa yrityksessä, joka toimii tiennäyttäjänä innovatiivisten palveluratkaisujen tuottamissessa taloushallinnon saralla?

Olet tilinpäätöstaitoinen ja kokemuksesi olet hankkinut joko yrityksen taloushallinto-osastolta tai tilitoimistosta. Omaat hyvät IT-taidot ja englannin kielen taito katsotaan eduksesi. Taloushallinnon asiantuntijana sinulle kuuluu kokonaisvastuu nimettyjen asiakasyritysten taloushallinnon prosesseista. Pääkirjanpidon lisäksi vastaat asiakkaiden kuukausi- ja vuositilinpäätöksistä sekä tulosraportoinnista.

Jos mielenkiitosi heräsi, lähetä työhakemuksesi sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme  https://www.wasatalent.fi/vacancy/ 26.9.2018 mennessä. Liitä mukaan hakukirje sekä CV.