Rekrytointi

Viicon on kasvava yritys ja tarvitsemme tiimeihimme vuosittain uusia asiantuntijoita. Rekrytoimme sekä taloushallinnon alalta vastavalmistuneita nuoria, että jo merkittävän työkokemuksen omaavia konkareita. Vastavalmistuneet taloushallinnon osaajat pääsevät kokeneen pääkirjanpitäjän tiimiin kasvattamaan omaa osaamistaan, ja kokeneille kirjanpitäjille ja talouspäälliköille voimme tarjota vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäväkokonaisuuksia.Mikäli olet kiinnostunut taloushallinnon työstä erilaisessa tilitoimistossa ja dynaamisessa työyhteisössä, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@viicon.fi.

Nyt haemme joukkoomme

PALKANLASKENNAN TIIMIVETÄJÄÄ

Koetko itsesi palveluhenkiseksi ja asiakaslähtöiseksi asiantuntijaksi, jolle toimiva työyhteisö on sydämen asia? Jos vastasit yllä olevaan kysymykseen kyllä, olet todennäköisesti etsimämme ammattilainen.

Tiimivetäjänä tehtäviisi kuuluu palkanlaskennan organisointi sekä töiden jakaminen. Vastaat uusien palkanlaskijoiden perehdyttämisestä ja huolehdit tiimin osaamisen ylläpidosta. Sinun on helppo motivoida sekä kannustaa muita ja haluat luoda ympärillesi positiivisen ilmapiirin, jossa on hyvä tehdä töitä.

Osallistut vahvasti asiakastyöhön, uusien palkka-asiakkaiden aloituksiin sekä omien asiakkaidesi palkanlaskentaan. Toimit asiantuntijana palkanlaskennan eritysitilanteissa ja kykenet konsultoimaan sekä asiakkaita että kollegoja vaativissa kysymyksissä.

Haluat itse kehittyä mutta myös kehittää. Omaat näkemystä ja uskallusta viedä työtapoja sekä prosesseja eteenpäin ja siten omaat vahvan muutosvalmiuden. Olet taitava kommunikoija ja sinulla on kyky selittää monimutkaisia asioita selkeästi.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista palkanlaskennasta sekä HR asioista. Luonteeltasi olet tarkka, järjestelmällinen ja huolellinen. Nautit asiakaspalvelusta ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Ymmärrät työn vaatiman joustavuuden ja kykenet toimimaan hyvin myös paineen keskellä. Esimieskokemus katsotaan sinulle eduksi.

Liittymällä mukaan VIICONIN kasvutarinaan saat näköalapaikan taloushallintoon sekä nuoren yrityksen dynaamisen ja innostavan työyhteisön. Tehtäväkenttäsi tulee olemaan mielenkiintoinen ja haastava, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen sekö uuden oppimiseen. Tulet myös saamaan hyvin kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Liity mukaan rakentamaan Viiconin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm / WasaTalent +358(0)40 5245554.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 9.4.2017 osoitteeseen: tyohakemukset@wasatalent.fi