Rekrytointi

Kokeneiden asiantuntijoidemme tuki ja ohjaus, sinun halusi oppia ja kehittyä sekä myönteinen latauksesi ja tuoreet ajatuksesi – Kuulostaa loistavalta kokonaisuudelta!

Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuttasi yhdessä Viiconin asiantuntijoiden kanssa.

Vaasa VIICON Oy on vuonna 2009 toimintansa aloittanut talous- ja palkkahallintopalveluja tuottava yritys, joka on Taloushallintoliiton jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto. Me palvelemme asiakkaita palvelukeskusmallilla, jossa palvelut tehdään asiakkaan omassa toiminnanohjausjärjestelmässä.

Viicon on kasvava yritys ja tarvitsemme tiimeihimme vuosittain uusia asiantuntijoita. Rekrytoimme sekä taloushallinnon alalta vastavalmistuneita nuoria, että jo merkittävän työkokemuksen omaavia konkareita. Vastavalmistuneet taloushallinnon osaajat pääsevät kokeneen pääkirjanpitäjän tiimiin kasvattamaan omaa osaamistaan, ja kokeneille kirjanpitäjille ja talouspäälliköille voimme tarjota vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäväkokonaisuuksia.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja, mutta mikäli olet kiinnostunut talous- tai palkkahallinnon työstä erilaisessa tilitoimistossa ja dynaamisessa työyhteisössä, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@viicon.fi