Rekrytointi

Kokeneiden asiantuntijoidemme tuki ja ohjaus, sinun halusi oppia ja kehittyä sekä myönteinen latauksesi ja tuoreet ajatuksesi – Kuulostaa loistavalta kokonaisuudelta! Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi Viiconin tarinaa ja laita avoin hakemus osoitteeseen rekry@viicon.fi.

Hei Sinä valmistumassa oleva tai vastavalmistunut taloushallinnon tradenomi! 

Etsitkö unelmiesi työpaikkaa, missä kehittyä ja kasvaa todelliseksi taloushallinnon asiantuntijaksi? Jos vastasit mielessäsi kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

VIICON on nykyaikainen tilitoimisto, jossa ei hautauduta papereihin, vaan kirjanpito tehdään sähköisen taloushallinnon työkaluja hyödyntäen. Sovellamme palveluprosesseissamme myös ohjelmistorobotiikkaa, ja keskitymme transaktiokirjausten sijaan olemaan asiakkaillemme analysoiva ja opastava taloushallinnon kumppani. Vakituisen asiantuntijamme jäädessä äitiysvapaalle etsimme valmistumassa olevaa tai vastavalmistunutta tradenomia taloushallinnon tehtäviin Tampereen toimistollemme vastaamaan nimettyjen yritysasiakkaiden taloushallinnon rutiineista. Työ alkaa 2.1.2019.

Liittymällä mukaan VIICONIN kasvutarinaan saat näköalapaikan taloushallintoon sekä nuoren yrityksen dynaamisen ja innostavan työyhteisön. Tehtäväkenttäsi tulee olemaan mielenkiintoinen ja haastava, ja sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen sekä uuden oppimiseen. 

Käy tutustumassa meihin nettisivuillamme www.viicon.fi ja lähetä hakemuksesi ja CV 16.11.2018 mennessä osoitteeseen rekry@viicon.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen toimistopäällikkömme Jani Salonen, puh. 040 847 5587, jani.salonen@viicon.fi.