Rekrytointi

Viicon on kasvava yritys ja tarvitsemme tiimeihimme vuosittain uusia asiantuntijoita. Rekrytoimme sekä taloushallinnon alalta vastavalmistuneita nuoria, että jo merkittävän työkokemuksen omaavia konkareita. Vastavalmistuneet taloushallinnon osaajat pääsevät kokeneen pääkirjanpitäjän tiimiin kasvattamaan omaa osaamistaan, ja kokeneille kirjanpitäjille ja talouspäälliköille voimme tarjota vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäväkokonaisuuksia.Mikäli olet kiinnostunut taloushallinnon työstä erilaisessa tilitoimistossa ja dynaamisessa työyhteisössä, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@viicon.fi.

Nyt haemme joukkoomme

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

Koetko itsesi palveluhenkiseksi ja asiakaslähtöiseksi taloushallinnon ammattilaiseksi, jolle toimiva asiakassuhde on sydämen asia?

Haluatko uusia mielekkäitä haasteita sähköisen taloushallinnon parissa ja mahdollisuuden osoittaa kykysi toimivassa ja ammattitaitoisessa tiimissä?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, olet todennäköisesti etsimämme ammattilainen.

Sinulle tulee kuulumaan kokonaisvastuu nimettyjen asiakkaiden taloushallinnon prosesseista. Pääkirjanpidon lisäksi laadit asiakkaiden kuukausitilinpäätökset, tulosraportit ja vuositilinpäätökset. Asiakaskuntasi tulee koostumaan isoista ja vaativista asiakkuuksista.

Odotamme sinulta sopivaa taloushallinnon koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet tilinpäätöstaitoinen ja normaalien päivittäisten rutiinien lisäksi pystyt tuloslaskelman ja taseen kautta tulkitsemaan asiakasyrityksen tilaa ja toimimaan asiakkaan tukena talouden suunnittelussa.

Mikäli sinulla on kokemusta isomman yrityksen taloushallinto-osastolta tai vaativista tilitoimistoasiakkaista, on se sinulle selkeä apu työssäsi. Omaat hyvät IT-taidot ja suomen kielen lisäksi kykenet mahdollisesti palvelemaan asiakkaitasi sujuvasti myös englannin ja mielellään ruotsin kielellä.

Luonteeltasi olet tarkka sekä huolellinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Ymmärrät työn vaatiman joustavuuden merkityksen ja kykenet toimimaan hyvin myös paineen keskellä. Sinulla organisointikykyä ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielekkään tehtävän yrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan ja sinulle annetaan mahdollisuus kehittyä ja kehittää.

Liittymällä mukaan VIICONIN kasvutarinaan saat näköalapaikan taloushallintoon sekä nuoren yrityksen dynaamisen ja innostavan työyhteisön. Tehtäväkenttäsi tulee olemaan mielenkiintoinen ja haastava, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen sekö uuden oppimiseen. Tulet myös saamaan hyvin kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm / WasaTalent +358(0)40 5245554.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 18.6.2017 osoitteeseen: tyohakemukset@wasatalent.fi

Laita hakemuksesi otsikoksi ”Taloushallinnon asiantuntija”