Rekrytointi

Kokeneiden asiantuntijoidemme tuki ja ohjaus, sinun halusi oppia ja kehittyä sekä myönteinen latauksesi ja tuoreet ajatuksesi – Kuulostaa loistavalta kokonaisuudelta! Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuttasi yhdessä Viiconin asiantuntijoiden kanssa.

Vaasa VIICON Oy on vuonna 2009 toimintansa aloittanut talous- ja palkkahallintopalveluja tuottava yritys, joka on Taloushallintoliiton jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto. Vaasa VIICON Oy palvelee asiakkaitaan palvelukeskusmallilla, jossa palvelut tehdään asiakkaan omassa toiminnanohjausjärjestelmässä.

Nyt haemme joukkoomme

PALKANLASKENNAN HARJOITTELIJA / PALKANLASKIJAA

äitiysloman sijaisuuteen

Työhösi tulee kuulumaan asiakasyritysten palkanlaskenta ilmoitettujen tietojen perusteella, henkilötietojen ylläpitoa palkanlaskentaohjelmassa sekä lomapalkkalaskentaa. Palkanlaskija myös avustaa asiakkaita työehtosopimusten tulkinnassa. Tulet tekemään viranomaisilmoituksia sekä laatimaan työsuhteeseen liittyviä todistuksia ja muita mahdollisia asiakirjoja.

Emme välttämättä odota sinulta vahvaa osaamista palkanlaskennan saralta vaan tärkeintä on persoonasi sekä asenteesi. Sinulla tulee olla innostusta palkkahallinnon alueelle sekä intohimoa kehittyä asiantuntijaksi. Työskentelyotteeltasi olet tunnollinen, tarkka ja viihdyt tiimityössä. Pystyt toimimaan paineensietoa vaativassa ja ajoittain kiireisessä työympäristössä.

Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja olet toiminnassasi oma-aloitteinen sekä joustava. Nautit mahdollisuudesta kommunikoida asiakkaiden kanssa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja suhtaudut positiivisesti eri sähköisten työkalujen käyttöön. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja muu kielitaito on sinulle eduksi.

Liittymällä mukaan VIICONIN kasvutarinaan saat ainutlaatuisen tilaisuuden päästä tutustumaan toimialaan sekä nuoren yrityksen dynaamiseen ja innostavaan työyhteisöön. Tehtäväkenttäsi tulee olemaan mielenkiintoinen ja haastava, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen sekä uuden oppimiseen. Työ alkaa noin vuoden määräaikaisuutena.

Liity mukaan rakentamaan Viiconin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm / WasaTalent +358(0)40 5245554.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 29.1.2018 osoitteeseen: tyohakemukset@wasatalent.fi

Otsikoi hakemuksesi ”Palkanlaskija – Viicon”

Viicon on kasvava yritys ja tarvitsemme tiimeihimme vuosittain uusia asiantuntijoita. Rekrytoimme sekä taloushallinnon alalta vastavalmistuneita nuoria, että jo merkittävän työkokemuksen omaavia konkareita. Vastavalmistuneet taloushallinnon osaajat pääsevät kokeneen pääkirjanpitäjän tiimiin kasvattamaan omaa osaamistaan, ja kokeneille kirjanpitäjille ja talouspäälliköille voimme tarjota vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäväkokonaisuuksia.Mikäli olet kiinnostunut taloushallinnon työstä erilaisessa tilitoimistossa ja dynaamisessa työyhteisössä, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@viicon.fi.

contact.png

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mikäli tarvitset yrityksesi talous- ja palkkahallintoon lisää resursseja, harkitset talous- tai palkkahallinnon ulkoistusta, tai tarvitset yrityksesi hallintoon ja toiminnanohjaukseen lisää työkaluja, ota yhteyttä meihin! Sami Eromäki 044 7148 328.