Palvelumalli Lemonsoft asiakkaille

Lemonsoft on monipuolinen yritysten toiminnanohjausjärjestelmä. Voitte valita Lemonsoftista oman toimintanne kannalta tarpeelliset moduulit. Lemonsoft kattaa kaikki toiminnot usealle toimialalle, kuten teollisuuteen, projektiliiketoimintaan ja logistiikkaan.

Lemonsoftia käyttävät yritykset voivat siirtää tilaukset sähköisesti suoraan toiselle Lemonsoftia käyttävälle yritykselle. Näin vältytään manuaaliselta tilauksen kirjaamiselta. Voitte kytkeä rajapintojen avulla verkkokaupan Lemonsoftin rinnalle ja saada tilaukset verkkokaupasta suoraan järjestelmään. Verkkokaupan ylläpito tapahtuu samalla kuin ylläpidätte esim. tuotetietoa Lemonsoftissa.

LemonOnline on Lemonsoftin selainkäyttöinen käyttöliittymä. Voit käyttää LemonOnlinea vaikka kännykällä. Esimerkiksi ostolaskujen hyväksyntä on kätevä tehdä kännykällä.

Kirjanpito muodostuu pääosin Lemonsoftin muissa moduuleissa, siellä missä itse liiketoimintakin hoidetaan, ostotilauksissa, myyntitilauksissa, reskontrissa jne. Tästä johtuen tilitoimistolta vaaditaan ymmärrystä myös asiakkaan liiketoimintaan, sieltähän se kirjanpidon lähtötieto on peräisin.

Viicon on Lemonsoft tilitoimistokumppani. Meillä on Lemonsoft-kokemusta vuodesta 2010 alkaen. Olemme olleet kymmenissä käyttöönotoissa mukana ja konsultoineet useita asiakkaita Lemonsoftin käytössä. Voimme toteuttaa koko talous- ja palkkahallinnon tai osan siitä samassa järjestelmässä kuin asiakkaan muu toiminnanohjaus on. Alustana voidaan käyttää asiakkaan omaa Lemonsoft ympäristöä tai meidän alustaa. Meillä on osaamista myös Apple Macbookin käytöstä Lemonsoftin kanssa.

Voimme tarjota teille koko Lemonsoft-ohjelmiston moduuleja, toteuttaa teidän kanssa prosessimäärittelyt sekä Lemonsoftin käyttöönottopalvelut. Voimme myös toimia teidän käyttöönottoprojektissa projektipäällikkönä.

Erityisen tärkeää käyttöönoton onnistumisen kannalta on, että Lemonsoft käyttöönotossa on mukana Lemonsoft tilitoimisto. Näin saadaan asetukset ja kirjanpidon lähtötiedot oikein heti ohjelmiston käyttöönotosta alkaen. Me autamme mielellämme teitä saamaan Lemonsoftista täyden hyödyn irti.

Ratkaisun hyödyt

  • Asiakas on riippumaton palveluntuottajasta, kun talous- ja palkkahallinto on omassa ERP:ssä
  • Kirjanpitolain mukainen AUDIT TRAIL =">" pääkirjanpidosta pääsee porautumaan tapahtumatasolle saakka
  • Toimintojen sisäistykset, ulkoistukset ja lomasijaisuudet helppo järjestää

lemonsoft.jpg