Kokonaisvaltaiset talous- ja palkkahallinnon ulkoistukset

Meiltä saat kaikki talous- ja palkkahallinnon palvelut osto- ja myyntireskontrapalveluista tilinpäätöksiin ja johdon raportointiin saakka. Hoidamme yrityksesi ostolaskujen käsittelyn, laskutuksen, maksuliikenteen, myyntisaatavien seurannan, pääkirjanpidon, tilinpäätöksen ja palkkahallinnon sekä laadimme sovitun raporttipaketin yrityksesi johdolle. Hoidamme kokonaisvaltaiset ulkoistukset tiimityönä, jolloin myös loma-aikojen tuuraukset hoituvat ilman palvelukatkoksia.

Skaalautuva palvelupaketti

Ulkoistettu taloushallinto joustaa yhtiön toiminnan kasvaessa tai supistuessa ilman yhtiön sisällä tapahtuvia henkilöstömuutoksia. Yhtiön kasvaessa palveluvalikoimaa voi myös laajentaa peruspalveluista talouspäällikköpalveluihin. Laskuvolyymien kasvaessa VIICON kasvattaa tiimiä joustavasti ilman asiakkaalle syntyviä rekrytointikustannuksia.

Asiakkaan järjestelmällä tai meidän järjestelmällä

Teemme talous- ja palkkahallinnon palvelut samassa ohjelmistoympäristössä missä asiakkaan toiminnanohjaus tapahtuu. Alusta voi olla asiakkaan oma tai meidän tarjoama. Yksi yhteinen järjestelmä tuo tehokkuutta tekemiseen. Tällä toimintatavalla vältetään turhat aineistosiirrot sekä manuaaliset naputtelut. Yhteinen järjestelmä luo myös raportteihin reaaliaikaisuutta ja näin tiedolla johtaminen mahdollistetaan.

Palvelujen toteutuksessa käytämme tehokkaasti tekniikan mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Sähköinen taloushallinto on tätä päivää: myyntilaskut lähtevät verkkolaskuina, ostolaskut vastaanotetaan verkkolaskuina ja tiliotteet tulevat sähköisenä järjestelmään. Toimintatavat riippuvat myös käytössä olevasta ohjelmistosta, mutta tavoitteemme on aina rakentaa prosessista mahdollisimman kustannustehokas.

Käyttämiämme ohjelmistoja ovat

LemonsoftMicrosoft Dynamics Nav
NetvisorMonitor
ProCountorMepco
Opus CapitaVisma Nova
Visma L7M2
AccunaLemonBi
XpajaBasware Banking