Asiakkaamme

Nykypäivän tietotekniikka mahdollistaa sen, että taloushallintopalvelujen tuottaja voi olla satojen kilometrien päässä asiakasyrityksestä. Taloushallintoa tehdään vaivattomasti kiinnittymällä verkon yli asiakkaan järjestelmään, ja yhteydenpito hoituu sähköpostitse ja puhelimitse. Viiconin asiakaskunta onkin sijoittunut melko tasaisesti Helsingistä Ouluun vedetyn viivan länsipuolelle. Eniten asiakkaitamme on Etelä-Suomessa sekä Pohjanmaalla.

Toimintamallistamme johtuen asiakkaamme ovat suurempia kuin tilitoimistoissa keskimäärin. Tästä johtuen kaikki asiakkaamme ovat osakeyhtiöitä.

Asiakkaamme ovat hyvin erilaisilta toimialoilta. Asiakkainamme on valmistusta harjoittavia yrityksiä, projektiliiketoimintaa harjoittavia yrityksiä sekä erilaisia palveluliiketoimintaa harjoittavia yrityksiä. Suhteellisesti eniten asiakkainamme on kasvu- ja kehitysyhtiöitä teknologiateollisuuden alalta. Tätä kautta meillä on vahva kokemus myös sijoittajaraportoinnista.

Referenssit:

Case Corporate Spirit Oy, Helsinki

”Palveluntuottajan ei tarvitse olla nurkan takana ­- yhteistyö ja yhteydenpito Pohjanmaalle on toiminut mainiosti. Viiconin avulla olemme saaneet tukea tiedonhallintaratkaisujen valintaan ja Viiconin kokenut henkilöstö on ollut suureksi avuksi johdon raportoinnin kehittämisessä.”

Laura Santasalo, toimitusjohtaja

Case Viria Oyj, Vaasa

"Toiminnanohjausjärjestelmän vaihto tai sellaisen istuttaminen organisaatioihin, joissa sellaista ei ole ollut, on aina haasteellista. Haasteet ja ongelmat ovat merkittävästi pienemmät, jos rinnalla on tiimi, joka tuntee järjestelmän taloushallinnon modulin ja toiminnallisuuden. Microsoft Dynamics AX:n käyttöönottomme onnistui, kun Viicon tuli avuksemme ja pystyimme hyödyntämään heidän aiempaa kokemusta järjestelmästä."

Hanna Pakka, Controller

Case Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, Vaasa

”Matka- ja ostolaskujen hallinta sekä projektiseuranta VASEKilla ovat helpottuneet huomattavasti toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton jälkeen. Viiconin avustuksella järjestelmän käyttöönotto sujui mutkattomasti. Lisäksi Viiconin asiantuntijoiden rooli hallitusraportoinnin kehittämisessä on helpottanut omaa työtäni ja tuonut talousraportoinnin osalta laatua kokousmateriaaleihin.”

Pekka Haapanen, toimitusjohtaja