Ajankohtaista

VIICON VALITTIIN VAASAN VUODEN 2017 YRITTÄJÄKSI

Vaasan vuoden 2017 yrittäjä-palkinto on osoitus siitä, että työ jota teemme asiakasyritystemme hyväksi, on huomattu ja sitä arvostetaan. Kiitos siitä kuuluu asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja erityisesti erinomaiselle henkilökunnallemme, kaikille viiconilaisille! Ilman henkilökuntamme asiantuntemusta ja asiakaspalveluasennetta emme olisi tähän päässeet.

Lue lisää Viiconista blogista.

VIICONIN OHJELMISTO-OSAAMINEN SYVENEE

Viiconilla aloitti 7.8. yritysten kehittämispalveluista vastaavana johtajana Sami Eromäki. Sami on toiminut suurimman osan työurastaan yrittäjänä ja viimeiset kuusi vuotta Lemonsoftilla yritysohjelmistojen sekä yritysprosessien parissa. Yritysten kehittämispalvelujen lisäksi Sami ottaa vastuulleen Viicon -konsernin myynnin ja uusasiakashankinnan.

Sami tulee käymään läpi myös nykyisten asiakkaidemme prosesseja yhdessä kirjanpitäjän tai palkanlaskijan kanssa. Tarkoituksena on kartoittaa mahdolliset tehottomat kohdat prosesseissa ja kehittää toimintaa yhdessä asiakkaan kanssa mahdollisimman kustannustehokkaaksi.

VIRIA -KONSERNI ULKOISTI TALOUS- JA HR-HALLINNON VIICONILLE

Viiconin ja Viria -konsernin yhteistyö syventyi, kun konsernin taloushallinto siirrettiin Viiconille toukokuussa 2017. Samaan aikaan allekirjoitettiin sopimus palkka- ja hr-hallinnon ulkoistuksesta Viiconille. Ulkoistuksen myötä Viiconille siirtyi Viria Oyj:ltä neljä työntekijää.

VUODEN 2016 TILINPÄÄTÖKSET UUDEN KIRJANPITOLAIN MUKAAN

Uusi kirjanpitolaki tuli voimaan 1.1.2016 ja sen jälkeen alkaneilta tilikausilta tehdään tilinpäätökset uuden kirjanpitolain mukaisesti. Uuden lain myötä satunnaisia tuottoja tai kuluja ei enää esitetä tuloslaskelmassa omina erinään, vaan ne sisältyvät nyt liiketoiminnan muihin tuottoihin ja kuluihin. Lisäksi "tasekirja" -nimitys poistui.

Uuden lain myötä mikroyritysten tilinpäätösten laatimiselle tuli omat säännökset, ja lisäksi liitetietojen esittämiseen tuli joitakin muutoksia. Konsernitilinpäätöksen laatimisvelvollisuus poistui pienkonserneilta, vaikka osinkoa jaettaisiinkin.